Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo trei luni am inceput sa folosesc uleiul de catina in fiecare dimineata, o lingurita pe stomacul gol. Sincer, nu ma asteptam la schimbarile pe care le-am observat! Digestia mi s-a imbunatatit considerabil, iar imunitatea parca e mai puternica - n-am mai racit deloc in sezonul asta, desi colegii de birou au fost toti bolnavi pe rand.

Am observat ca functioneaza cel mai bine cand il combin cu putina miere de salcam. Efectul e mai pronuntat si gustul devine suportabil. Nu vreau sa promit minuni, dar pentru mine chiar a fost o descoperire importanta. Evident, nu e un inlocuitor pentru tratamente medicale, ci doar un supliment natural care MA ajuta.

Voi ati incercat vreodata cura cu ulei de catina pe termen lung? Sunt curioasa daca altcineva a avut rezultate similare sau poate chiar mai bune...

Da, si eu folosesc ulei de catina de aproape un an si pot confirma ca e un adevarat boost pentru imunitate naturala! La inceput am luat doar cate o lingurita, dar acum il adaug si in smoothie-uri dimineata. Am observat ca tenul meu arata mult mai bine si am scapat de problemele digestive care ma chinuiau de ani buni. Combinatia cu miere e intr-adevar geniala, face minuni pentru gat in sezonul rece.