Posted May 24, 20251 yr De cateva zile am inceput sa fac inhalatii cu ulei esential de menta pentru o raceala care nu mai trecea. Sinuzita ma chinuia de aproape 2 saptamani si am zis sa incerc ceva natural inainte sa recurg la antibiotice. Pun 3-4 picaturi in apa fierbinte, ma acopăr cu un prosop si inspir aburii timp de 10 minute, dimineata si seara.Rezultatele au fost surprinzator de bune! Dupa 3 zile respir mult mai usor, presiunea din sinusuri s-a diminuat considerabil si pot dormi noaptea fara sa ma trezesc. Am combinat inhalatiile cu ceai de ghimbir si miere, ceea ce cred ca a potențat efectul. Mentolul din menta chiar ajuta la decongestionare, nu e doar un moft.Cineva a incercat si alte uleiuri esentiale pentru probleme respiratorii? Am auzit ca si eucaliptul ar fi bun, dar nu am experienta cu el. Evident, e doar experienta mea personala, nu inlocuieste vizita la medic daca aveti probleme serioase 😊