Jump to content

Featured Replies

Posted

De cativa ani ma confrunt cu dureri articulare care se agraveaza toamna si iarna. Am incercat multe tratamente conventionale dar efectele secundare m-au facut sa caut alternative. Arnica montana a fost descoperirea care mi-a schimbat viata! Am inceput cu un gel pe baza de arnica aplicat local si apoi am trecut la granule homeopate de Arnica 30CH pentru perioadele mai dificile.

Rezultatele au fost surprinzatoare pentru mine - mobilitate mai buna dimineata si mai putine episoade de durere acuta. Folosesc remediul in special dupa gradinarit sau cand stiu ca urmeaza o perioada cu umiditate ridicata. Nu e un miracol care vindeca TOTUL, dar pentru mine diferenta e clara... si fara efectele secundare ale medicamentelor conventionale.

Cineva din comunitate a incercat combinatia arnica + ulei de turmeric pentru dureri articulare? As vrea sa stiu daca merita incercata si aceasta varianta. Mentionez ca nu am renuntat la consultatiile medicale periodice, doar completez tratamentul recomandat.