Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo 3 luni am inceput sa folosesc sirop de catina in fiecare dimineata pentru problemele mele de artrita. Initial am fost sceptica, recunosc... dar dupa cateva saptamani am observat o imbunatatire clara a durerilor articulare, mai ales in zilele cu umezeala care inainte ma chinuiau groaznic.

Am combinat siropul (o lingura dimineata pe stomacul gol) cu comprese locale cu ulei de catina pe zonele dureroase seara. Efectul antiinflamator al acestei plante m-a surprins! Nu ma asteptam sa functioneze atat de bine, dar acum pot sa urc scarile fara sa ma mai tin de balustrada.

Cineva a incercat catina in combinatie cu Arnica montana pentru probleme similare? Am auzit ca ar putea amplifica efectele. Mentionez ca nu am renuntat la tratamentul prescris de medic, doar l-am completat cu aceste remedii naturiste. Organismul meu parca a prins viata noua!

Buna! Ma bucur sa aud despre experienta ta pozitiva cu catina. Si eu folosesc plante medicinale antiinflamatoare de cativa ani, iar catina e intr-adevar o comoara. Am incercat combinatia cu Arnica montana sub forma de unguent pentru genunchi (am probleme vechi de la sport) si pot spune ca efectul e mai bun decat fiecare separat. Catina lucreaza din interior, Arnica are efect mai rapid la nivel local. Continua sa iei si tratamentul prescris, combinatia integrata functioneaza cel mai bine!