Posted May 24, 20251 yr De cand am inceput sa folosesc galbeneaua in mod regulat, am observat o diferenta uriasa pentru pielea mea sensibila. Am pregatit un unguent simplu din flori de galbenele macerate in ulei de masline timp de 3 saptamani, apoi filtrat si amestecat cu putina ceara de albine. Efectul calmant pentru iritatii si zgarieturi a fost remarcabil!Sotul meu l-a folosit pentru o eczema pe care o avea de mult timp si care nu raspundea la tratamentele conventionale. In doar 10 zile de aplicare, roseata s-a diminuat vizibil. Bineinteles, aceasta este doar experienta noastra personala, dar proprietatile antiinflamatoare ale Calendula officinalis sunt recunoscute traditional.Cineva a incercat sa combine galbeneaua cu propolis pentru probleme ale pielii? Am auzit ca ar putea amplifica efectele benefice... 🌼
May 24, 20251 yr Si eu am avut rezultate extraordinare cu galbeneaua! Folosesc de vreo 2 ani plante medicinale antiinflamatoare pentru pielea mea predispusa la iritatii si galbeneaua chiar face minuni. Am incercat recent o combinatie cu propolis (20% tinctura de propolis la 80% unguent de galbenele) si efectul e mult mai rapid decat doar cu galbenele. Pielea se vindeca vizibil mai repede, mai ales la zgarieturi mici si iritatii. Merita incercat! 🌿