Posted May 24, 20251 yr De cand am inceput sa fac baile cu plante, simt o diferenta enorma in starea generala. Seara, dupa o zi obositoare, pregatesc o cada cu apa calda in care adaug un amestec de flori de lavanda si musetel. Efectul e aproape instantaneu - muschii se relaxeaza iar tensiunea acumulata dispare treptat.Am observat ca adaugarea catorva picaturi de ulei esential de Arnica montana intensifica beneficiile, mai ales dupa efort fizic sau sport. Pielea devine mai catifelata, iar durerile musculare sunt mult diminuate. Nu ma asteptam sa vad rezultate asa rapide, dar dupa aproape 3 saptamani de folosire regulata, pot spune ca merita efortul!Cineva a incercat combinatia cu sare de Epsom si petale de trandafir? Am auzit ca ar avea efecte bune pentru circulatie... As vrea sa incerc si asta data viitoare. Evident, nu e un tratament medical, doar o experienta personala care mi-a adus beneficii reale. 🌿