Posted May 24, 20251 yr De vreo doua saptamani am probleme cu o eczema pe maini care nu mai trece... Dupa ce am incercat tot felul de creme, m-am intors la remediile bunicii si am inceput sa fac bai cu musetel. Efectul a fost surprinzator de rapid! Pielea s-a calmat vizibil dupa doar cateva zile.Folosesc aproximativ 3-4 linguri de flori de musetel la un lighean cu apa calda (nu fierbinte) si tin mainile scufundate 15-20 minute seara. Apoi las sa se usuce natural, fara stergere. Musetelul chiar are proprietati antiinflamatorii puternice, iar in combinatie cu putina miere de salcam aplicata dupa baie, zona afectata s-a ameliorat considerabil.A mai folosit cineva baile cu musetel pentru probleme dermatologice? Sunt curioasa daca functioneaza si pentru alte tipuri de iritatii... Mentionez ca nu e un inlocuitor pentru tratamentul prescris de medic, doar ca in cazul meu a ajutat mult ca adjuvant 🌿