Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva saptamani am inceput sa beau zilnic ceai de musetel, dimineata si seara, si am observat o imbunatatire semnificativa a digestiei si mai putine probleme cu tenul. Am fost surprinsa cat de bine functioneaza pentru detoxifierea organismului, mai ales ca am avut perioade cu alimentatie dezechilibrata.

Ceaiul il prepar simplu - o lingurita de flori uscate la o cana de apa fierbinte, las 10 minute acoperit. Uneori adaug putina miere de salcam sau cateva picaturi de tinctura de propolis pentru efect antiinflamator mai puternic. Efectele sunt subtile dar constante - mai multa energie si mai putine reactii alergice.

Cineva a incercat combinatia de musetel cu sunatoare pentru detoxifiere? Am auzit ca ar fi mai eficienta decat musetelul singur, dar nu stiu daca exista riscuri la folosire prelungita... Mentionez ca nu inlocuiesc niciun tratament medical, doar completez cu aceste remedii naturale.