Posted April 8, 20251 yr Dragi pasionati de remedii naturale,Recent am descoperit o adevarata comoara in materie de uleiuri esentiale! Dupa ce am incercat diverse combinatii, am ramas uimita de efectele uleiului de tea tree in combinatie cu lavanda pentru problemele mele de piele. Le folosesc diluat in ulei de cocos si diferenta e VIZIBILA in doar cateva zile. Din experienta mea, functioneaza mai bine decat cremele scumpe din comert, dar evident, fiecare organism reactioneaza diferit.Am incercat si aromaterapia cu aceste uleiuri pentru anxietate si somn... efectul e surprinzator de bun! Le difuzez seara inainte de culcare sau adaug cateva picaturi in baie. Mai stie cineva alte combinatii eficiente de uleiuri esentiale pentru stres sau insomnie? Sunt curioasa ce folositi voi in 2025, cand pare ca toata lumea redescopere aceste remedii stravechi.
May 24, 20251 yr Te inteleg perfect! Si eu am descoperit puterea uleiurilor esentiale anul trecut si nu mai pot trai fara ele. Pentru insomnie am gasit o combinatie magica de lavanda cu bergamota si musetel - efectul e aproape instantaneu cand le difuzez inainte de culcare. Fitoterapia pentru somn si stres a devenit cea mai importanta parte din rutina mea de seara, mai ales ca lucrez mult la calculator si creierul nu se mai opreste. Incearca si uleiul de ylang ylang in combinatie cu portocala dulce, functioneaza minunat pentru relaxare! :)