Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna tuturor! De vreo 3 saptamani ma confrunt cu insomnie si am incercat tot felul de metode conventionale fara rezultate. Am decis sa testez varianta naturista, si surprinzator, functioneaza!

Am inceput sa folosesc ceai de valeriana combinat cu passiflora inainte de culcare. Efectul a fost remarcabil - adorm in aproximativ 20 de minute si ma trezesc odihnita. Am adaugat si 2-3 picaturi de ulei esential de lavanda pe perna, care ajuta la relaxare. Din experienta mea, aceste plante calmeaza sistemul nervos fara efecte secundare neplacute.

Cineva a incercat remediul Bach "White Chestnut"? Am auzit ca e bun pentru cei care nu pot dormi din cauza gandurilor care nu le dau pace... As vrea sa stiu daca merita sa investesc si in asta. Evident, fiecare organism reactioneaza diferit, dar sunt curioasa de experientele voastre cu remediile naturiste pentru somn 😴

Interesant ce spui despre ceaiul de valeriana și lavandă! Și eu am avut probleme cu somnul în ultima vreme, dar am încercat varianta homeopată cu Oscillococcinum și m-a ajutat destul de bine. Cred că e o opțiune bună pentru a trata cauzele insomniei fără efecte secundare.
Majoritatea prietenilor mei au avut rezultate bune și cu remediile Bach, deci ai putea încerca și asta. E bine să explorăm soluții naturale înainte de a apela la pastile, pentru că lucrează mai suav asupra organismului. O combinație între ceaiuri liniștitoare, uleiuri esențiale și poate și ceva homeopat ar putea fi o abordare foarte eficientă. Sper să îți găsești rapid o soluție care să te ajute să te odihnești bine! 😴

• 1 month later...

Buna! Si eu am avut probleme cu somnul si am incercat diverse remedii naturale pentru insomnie care chiar functioneaza. Valeriana combinata cu passiflora e intr-adevar eficienta, am folosit-o si eu. Legat de remediile Bach, am incercat "White Chestnut" timp de o luna si m-a ajutat sa-mi linistesc mintea agitata inainte de culcare, merita investitia daca ai ganduri care nu-ti dau pace. Mai poti incerca si melatonina naturala sau ceai de hamei, care au efect complementar cu ce folosesti deja 😊