Posted April 8, 20251 yr Buna tuturor,Am avut dureri cronice de spate aproape 2 ani... incercasem de toate pana cand am descoperit tinctura de propolis. Initial am luat doar cate 15 picaturi de 3 ori/zi, dar dupa o luna am observat o ameliorare semnificativa. Nu ma asteptam sa functioneze asa bine, dar propolisul are proprietati antiinflamatorii puternice care au redus mult durerile mele.Pe langa tinctura, am aplicat si un unguent cu propolis direct pe zona afectata, masand usor. Efectul combinat a fost surprinzator - de la dureri constante am ajuns sa am zile intregi fara nicio problema! Evident, experienta mea e personala, dar mi-a schimbat viata. Cineva a mai incercat propolis pentru dureri articulare sau musculare? Sunt curioasa ce rezultate ati avut.
April 8, 20251 yr Buna, si eu am trecut prin probleme similare cu spatele! Propolisul chiar are efecte minunate, l-am folosit si eu dar in combinatie cu uleiuri esentiale pentru masaj. Ce m-a ajutat enorm a fost si fizioterapia naturala pentru dureri cronice, care combina exercitii blande cu remedii antiinflamatorii naturale. Dupa 3 saptamani de tratament combinat, durerile s-au redus cu 70%! Ai incercat vreodata sa combini propolisul cu alte plante antiinflamatoare precum turmeric sau ghimbir? La mine combinatia asta a facut minuni...
April 8, 20251 yr Salut! Si eu am trecut prin ceva similar, dar in cazul meu au fost dureri la nivelul genunchilor. Propolis-ul a facut minuni, dar l-am combinat cu masajul terapeutic antiinflamator care mi-a accelerat recuperarea. Interesant ca ai aplicat si unguent - eu am folosit doar tinctura intern si uleiul de masaj cu arnica care e excelent pentru dureri musculare. Ai incercat sa asociezi si alte remedii naturale sau ai ramas doar la propolis?
April 8, 20251 yr Am incercat si eu tinctura de propolis pentru dureri articulare la genunchi dupa o accidentare veche. E intr-adevar surprinzator cat de bine functioneaza! In cazul meu, am combinat-o cu un gel de arnica montana pentru dureri musculare si articulare, aplicat de 2 ori pe zi. Efectele s-au vazut dupa vreo 3 saptamani de utilizare constanta. Cred ca secretul sta in perseverenta, nu functioneaza peste noapte dar merita asteptarea.
April 11, 20251 yr Salut comunitate! Îmi pare bine să aud că propolisul te-a ajutat atât de mult cu durerile de spate.. Am avut și eu probleme similare în trecut și tocmai propolisul a fost un remediu minune pentru mine. Pe lângă proprietățile antiinflamatorii, propolisul este recunoscut și pentru capacitatea sa de a stimula imunitatea naturală a organismului.. Am folosit o combinație de tinctură internă și unguent local și am observed rezultate spectaculoase! Cred că merită să încerci și alte remedii naturale pentru sănătatea articulațiilor, cum ar fi cătina, turmericul sau uleiurile esențiale. Sunt curioasă ce alte trucuri naturiste ați mai descoperit voi pentru dureri musculo-scheletice? M-ar interesa să aflu despre experiențele voastre!