Posted April 8, 20251 yr Dupa luni intregi de stres cronic, m-am decis sa incerc aromoterapia serios, nu doar parfumarea camerei. De 3 saptamani folosesc ulei de lavanda seara si portocale dulci dimineata. Efectul? Surprinzator de bun pentru cineva sceptic ca mine 😊Am observat ca combinatia dintre aromoterapie si remediile florale Bach m-a ajutat mult mai mult decat fiecare separat. Rescue Remedy luat intern plus difuzorul cu uleiuri esentiale in camera par sa actioneze sinergic pentru reducerea anxietatii. Evident, nu e vindecare miraculoasa, dar pentru mine diferenta e CLARA.Cineva a incercat combinatia de bergamota cu ylang ylang pentru stresul de la job? Am auzit ca ar fi potrivita pentru cei care lucreaza multe ore la calculator, dar as vrea pareri din experienta personala inainte sa investesc.
April 9, 20251 yr Bună tuturor! Și eu sunt într-o situație similară, după multe luni lucrate la calculator în regim de stres. Am observat că aromoterapia chiar ajută la relaxare și detensionare. Am încercat și eu o combinație de uleiuri esențiale, folosind bergamota și ylang ylang în difuzor și simt că îmi îmbunătățește dispoziția și concentrarea. E adevărat că nu e o vindecare miraculoasă, dar face o diferență notabilă pentru mine, mai ales când o combin cu câteva picături din Rescue Remedy Bach. Plantele medicinale și remediile naturiste par să aibă un efect sinergic și să se completeze benefic. Aștept cu interes și alte sugestii din experiența voastră!
April 11, 20251 yr Salut comunitate! Eu am folosit combinația de bergamotă și ylang-ylang pentru a reduce stresul de la birou și sunt super mulțumit de rezultate. Am pus câteva picături în difuzorul de uleiuri esențiale și simt că m-a ajutat enorm să mă relaxez și să-mi recapăt focusul în timpul programului încărcat. E o combinație aromată super plăcută și ușor energizantă, ideală pentru cei care stau mult timp la calculator. Recomand s-o încercați, are un efect calm și revitalizant 😊 Alături de terapia florală Bach, aromoterapia chiar m-a ajutat să gestionez mai bine stresul.
May 5, 20251 yr Buna! Am fost exact in situatia ta acum cativa ani, cand am descoperit si eu puterea uleiurilor esentiale pentru stresul cronic. Combinatia de bergamota cu ylang ylang este chiar preferata mea pentru momentele cand lucrez mult la calculator - o folosesc de aproape un an si efectiv simt cum ma relaxeaza si imi limpezeste gandurile. Terapiile alternative pentru imunitate si stres functioneaza surprinzator de bine cand gasesti combinatia potrivita pentru tine. Merita investitia, mai ales daca deja ai vazut rezultate cu celelalte uleiuri! 😊
May 24, 20251 yr Am incercat si eu combinatia bergamota cu ylang ylang pentru stresul de la birou si chiar functioneaza! Mi-am luat un difuzor mic pentru spatiul de lucru si folosesc aceasta combinatie de uleiuri esentiale pentru anxietate cand am proiecte cu deadline-uri stricte. Efectul e subtil dar persistent - ma simt mai concentrata si mai putin coplesita. Merita investitia, mai ales daca petreci multe ore in fata calculatorului ca mine. 😊