Posted April 9, 20251 yr Am încercat mai multe suplimente naturiste în ultimul an pentru a ameliora simptomele reumatismului, iar câteva s-au dovedit a fi foarte eficiente. Printre acestea se numără o tinctură de propolis pe care am preparat-o acasă, precum și ceaiul de coada calului. Ambele mi-au adus o îmbunătățire semnificativă a durerilor articulare și a inflamației. De asemenea, combinația de remedii Bach s-a dovedit a fi un adevărat ajutor în gestionarea stresului și a anxietății, care agravau uneori simptomele. Aromaterapia cu uleiuri esențiale, precum cele de lavandă și mentă, m-a ajutat și ea să-mi calmez durerile musculare. Ați încercat vreunul dintre aceste remedii naturiste? Care au fost experiențele voastre? Sunt curioasă să aflu dacă au fost la fel de eficiente și pentru alți membri ai comunității.
May 5, 20251 yr Buna! Si eu am testat diverse plante medicinale antiinflamatoare pentru problemele mele articulare. Tinctura de propolis chiar functioneaza, o folosesc de aproape un an si diferenta e vizibila. Un amestec de ulei de masline cu ulei esential de rozmarin mi-a adus si el usurare cand am dureri mai puternice - il masez usor pe articulatii seara. Nu am incercat remediile Bach inca, dar sunt curioasa daca pot ajuta si la somn, nu doar la stres?
May 24, 20251 yr Salut! Si eu am incercat plante medicinale antiinflamatoare pentru durerile articulare si pot confirma ca functioneaza. Tinctura de salcie alba combinata cu ulei de chimen negru mi-a redus semnificativ inflamatia in perioadele dificile. Am observat ca si aromaterapia are efect, dar pentru mine masajul cu ulei de rozmarin a fost mai eficient decat lavanda. Ai incercat vreodata compresele calde cu infuzie de ghimbir? Pentru mine au fost un adevarat miracol in zilele cu dureri intense...