Jump to content

Featured Replies

Posted

Yoga și aromaterapia - o combinație miraculoasă pentru reducerea stresului!

Am descoperit recent un protocol de yoga și aromaterapie care mi-a adus o stare de calm și echilibru profund. Începând dimineața cu câteva exerciții de respirație și mișcări yoga ușoare, iar apoi folosind uleiuri esențiale de lavandă și geranium într-o difuzor... Simțeam cum tensiunea și anxietatea dispar încet, fiind înlocuite de o plenitudine interioară aparte. Chiar îmi venea să zâmbesc mai des!

Știu că stresul cronic îți macină sănătatea și vitalitatea. De aceea, încurajez comunitatea să exploreze beneficiile terapiilor naturale. Ați încercat vreo combinație interesantă de plante și yoga pentru echilibrarea stării emoționale? Care sunt experiențele voastre?

• 1 month later...

Wow, ce combinatie interesanta! Si eu am inceput sa explorez terapiile naturale pentru anxietate in ultimele luni. Am incercat tehnica de respiratie 4-7-8 din yoga combinata cu difuzarea de ulei esential de bergamota, care e minunat pentru echilibrarea emotionala. Efectul a fost uimitor, mai ales dupa zile stresante la birou. Daca nu ati incercat inca, va recomand si meditația ghidată cu aromaterapie pentru insomnie - e una dintre cele mai eficiente metode de relaxare profunda pe care le-am descoperit. Cineva a mai experimentat cu uleiuri esentiale in timpul practicii de yoga?