Jump to content

Featured Replies

Posted

De ani de zile, echinacea s-a dovedit a fi o plantă medicinală valoroasă în fitoterapie datorită proprietăților ei puternic imunomodulatoare. Am ținut recent o cură cu tinctură de echinacea și am observat o ameliorare semnificativă a simptomelor răcelii, fără efectele secundare ale medicamentelor alopate. Aceasta plantă miraculoasă stimulează natural sistemul imunitar și are un efect tonifiant general asupra organismului. Multe persoane o folosesc în combinație cu alte remedii, precum ceaiul de coada calului, pentru a spori efectul de detoxifiere și întărire a rezistenței. Ați experimentat vreodată beneficiile echinaceei în lupta voastră cu bolile de sezon?

• 4 weeks later...

Si eu folosesc echinacea de multa vreme, e unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru imunitate pe care le-am incercat vreodata! In perioadele cu viroze, iau tinctura de 3 ori pe zi si parca nici nu ma mai atinge raceala. Am observat ca functioneaza cel mai bine daca o iei preventiv, inainte sa apara primele simptome. Ai incercat vreodata sa o combini cu vitamina C naturala din macese? E o combinatie excelenta pentru sezonul rece...

• 3 weeks later...

Si eu folosesc echinacea de cativa ani si pot confirma ca e excelenta pentru imunitate! Iarna trecuta, cand toata familia era la pat cu gripa, eu am scapat doar cu o usoara raceala datorita tincturii de echinacea luata preventiv. Am observat ca functioneaza mai bine in combinatie cu vitamina C naturala si propolis - un trio perfect pentru imunitate crescuta in sezonul rece. Ai incercat vreodata si remedii naturale pentru imunitate cu ghimbir si miere? Sunt la fel de eficiente pe langa echinacea.

Si eu am experimentat beneficiile echinaceei in sezonul rece! Acum cativa ani am descoperit tinctura de echinacea combinata cu propolis si a devenit remediul meu de baza pentru imunitate scazuta. Am observat ca functioneaza cel mai bine daca incep sa o iau la primele semne de raceala, nu cand deja sunt bolnava. Plantele medicinale antiinflamatoare chiar fac diferenta cand vine vorba de recuperarea mai rapida, fara sa recurg mereu la medicamente.

Chiar am experienta pozitiva cu echinacea! De cate ori simt ca ma paste o raceala, incep imediat o cura cu tinctura si in 2-3 zile ma simt mult mai bine. Anul trecut am descoperit si remediile naturale pentru imunitate care combina echinacea cu propolis si vitamina C - efectul a fost si mai puternic. Cred ca secretul e sa incepi sa iei la primele simptome, nu cand deja esti plin de virusi...

Sunt total de acord cu tine! Si eu folosesc echinacea in fiecare iarna si chiar functioneaza minunat pentru imunitate. Am observat ca daca incep cura preventiv, inainte de sezonul rece, rezist mult mai bine la virozele de sezon. Anul trecut am combinat-o cu propolis si vitamina C naturala din macese, iar rezultatele au fost remarcabile. Plantele medicinale antiinflamatoare sunt cu adevarat o alternativa excelenta la medicamentele clasice in multe cazuri... tu cat timp tii de obicei o cura cu echinacea?