Posted April 11, 20251 yr Am ținut în ultima perioadă o cură cu tinctura de propolis. A fost o adevărată revelație pentru mine! Am observat o ameliorare semnificativă a simptomelor de răceală și o creștere a imunității după doar câteva zile de administrare. Propolisul este binecunoscut pentru proprietățile sale antivirale, antiseptice și imunostimulatoare. Îl folosesc în combinație cu un ceai de coada calului, o altă plantă minunată pentru susținerea sistemului respirator. Ați mai încercat vreun remediu natural pentru prevenirea și tratarea răcelilor de sezon? Care v-a dat cele mai bune rezultate? Aș fi curios să aflu și experiențele voastre cu măsurile naturiste pentru creșterea rezistenței organismului în perioada rece a anului.
May 24, 20251 yr Bună! Și eu am descoperit recent beneficiile propolisului, chiar e o minune pentru sistemul imunitar. Pe lângă propolis, am avut rezultate excelente cu siropul de cătină cu miere - un remediu natural pentru răceală și gripă care m-a ajutat enorm iarna trecută când am prins o răceală urâtă. Efectele au fost vizibile după doar 2-3 zile de administrare. Încearcă și combinația de echinaceea cu vitamina C naturală, am observat că funcționează foarte bine ca prevenție în sezonul rece.