Jump to content

Featured Replies

Posted

De cativa ani am adoptat o alimentatie bazata pe principii naturiste si pot spune ca diferenta e remarcabila! In fiecare dimineata pregatesc un smoothie verde cu spirulina, care mi-a echilibrat nivelul de energie pe parcursul zilei si mi-a redus poftele de dulciuri procesate.

Am observat ca multe probleme digestive pe care le aveam au disparut de cand am eliminat aproape complet alimentele procesate. Integrarea ceaiului de coada calului in rutina zilnica m-a ajutat enorm cu problemele de retentie de apa - un beneficiu neasteptat! Nu mai simt balonarea care ma deranja constant.

Sunt curioasa ce alte plante medicinale recomandati pentru detoxifiere, pe langa ceaiurile pe care le consum? As dori sa-mi imbogatesc rutina alimentara cu ceva nou. Mentionez ca aceste observatii sunt din experienta personala si nu inlocuiesc sfatul medicului. 🌿

• 2 weeks later...

Wow, chiar am remarcat si eu diferenta imensa de cand am inceput sa folosesc remedii naturale pentru detoxifiere! Spirulina e geniala, dar ai incercat vreodata si brusturele? De vreo 6 luni am integrat tinctura de brusture in rutina mea zilnica si mi-a facut minuni pentru curatarea ficatului. Ceaiul de coada calului e intr-adevar excelent pentru retentia de apa, dar pentru o detoxifiere completa as recomanda si o cura de 7 zile cu suc de papadie proaspat - functioneaza INCREDIBIL pentru curatarea sistemului limfatic. 🌿

• 3 weeks later...

Salut! Si eu am observat o diferenta enorma dupa ce am trecut la un stil de viata mai natural. Pentru detoxifiere naturala, pe langa ceaiuri, am avut rezultate excelente cu tinctura de brusture si papadie - sunt extraordinare pentru curatarea ficatului! Incearca si semintele de in macinate in smoothie-ul tau, adauga fibre si ajuta la eliminarea toxinelor. Spirulina e intr-adevar magica, am inceput si eu sa o folosesc acum 6 luni si simt ca am cu 50% mai multa energie 🌱