Posted May 5, 20251 yr De cateva luni folosesc ulei de argan in combinatie cu tinctura de rozmarin pentru regenerarea pielii si par sa vad rezultate promițătoare... M-am documentat despre beneficiile lor antioxidante si abilitatea de a stimula productia naturala de colagen. Am observat ca ridurile fine de pe frunte s-au estompat vizibil, iar pielea e mai ferma, mai hidratata.Tin sa precizez ca nu am renuntat la crema mea obisnuita, ci doar am adaugat aceste ingrediente in rutina zilnica. Efectele nu au aparut peste noapte, ci treptat, dupa aproximativ 3 saptamani de utilizare constanta. E important sa intelegem ca imbatranirea e un proces natural, dar poate fi incetinita prin metode blande.A incercat cineva dintre voi si alte combinatii cu ulei de argan sau stiti vreun alt remediu natural care da rezultate bune pentru prevenirea ridurilor? As vrea sa diversific putin rutina pentru sezonul rece.