Posted May 8, 20251 yr De vreo 2 luni ma lupt cu insomnia si anxietatea care parca se tot agravau, orice as fi incercat. Am fost sceptica la inceput, dar dupa ce am vorbit cu o prietena care trecea prin ceva similar, m-am decis sa incerc tinctura de pasiflora combinata cu melisa. Efectele au aparut treptat, dar dupa 3 saptamani de administrare constanta (15 picaturi seara in putina apa), am observat o imbunatatire semnificativa a calitatii somnului.Nu mai am problemele de adormire si ma trezesc mult mai odihnita dimineata. Sigur, nu e un remediu miraculos si functioneaza mai bine cand il completez cu tehnici de relaxare inainte de culcare si evit cafeaua dupa ora 14. Nu vreau sa sugerez ca e potrivit pt oricine, doar impartasesc experienta mea personala.A incercat cineva dintre voi combinatia asta sau alte remedii naturiste pentru insomnia indusa de stres? Sunt curioasa ce v-a functionat... 🌿
May 24, 20251 yr Am trecut si eu printr-o perioada similara anul trecut si stiu cat de frustrant poate fi. Tinctura de pasiflora a fost si pentru mine un ajutor neasteptat, dar am combinat-o cu ulei esential de lavanda (cateva picaturi pe perna). Terapiile naturiste pentru anxietate si insomnie chiar functioneaza daca ai rabdare si constanta! Incearca si baile calde cu sare de Epsom inainte de culcare, mi-au facut minuni pentru relaxarea musculara si calitatea somnului. Sper sa continui sa te simti mai bine! 🌙
May 24, 20251 yr Te inteleg perfect, am trecut si eu printr-o perioada similara anul trecut. Plantele medicinale pentru insomnie chiar pot face diferenta cand sunt folosite constant! Pe langa combinatia ta, am incercat si valeriana cu lavanda, care m-a ajutat mult cu anxietatea de seara. Un truc care mi-a completat efectul plantelor a fost sa fac un ritual de deconectare - 20 de minute fara ecrane si cu respiratie profunda inainte de culcare. Poate merita sa incerci si ulei esential de lavanda pe perna, multi din comunitatea noastra jura pe eficienta lui 😊
May 24, 20251 yr Inteleg perfect prin ce ai trecut! Si eu am avut o perioada similara anul trecut si am descoperit ca terapiile naturiste pentru anxietate chiar pot face diferenta. Pe langa pasiflora si melisa, am adaugat si valeriana in rutina mea de seara si efectul a fost mult mai bun. Ce m-a ajutat enorm a fost si sa tin un jurnal de somn, sa notez ce functioneaza si ce nu. Ai incercat vreodata si baia cu lavanda inainte de culcare? Uneori micile ritualuri conteaza la fel de mult ca remediile in sine 🌙