Jump to content

Featured Replies

Posted

De cativa ani folosesc remedii homeopatice pentru diverse probleme de sanatate si vreau sa impartasesc experienta mea cu voi.

Am inceput cu Arnica montana pentru vanatai si dureri musculare dupa sport, iar rezultatele au fost surprinzatoare. Granulele se tin sub limba si actioneaza bland dar eficient. Am continuat cu Nux vomica pentru problemele digestive ocazionale, in special dupa mesele copioase. Din observatiile mele, remediile homeopatice functioneaza mai bine cand sunt luate regulat si cand eviti cafeaua, menta si camforul in perioada administrarii.

Ce m-a convins cu adevarat a fost eficienta in cazul insomniei mele, unde un remediu personalizat m-a ajutat mai mult decat multe altele incercate anterior. Desigur, fiecare organism reactioneaza diferit. Ati observat si voi diferente in eficienta remediilor homeopatice in functie de problemele tratate? As fi curioasa sa aflu experientele voastre...

• 3 weeks later...

Sunt si eu un mare fan al homeopatiei pentru imunitate, mai ales in ultimii doi ani. Am inceput cu Oscillococcinum pentru primele simptome de raceala si am ramas impresionat. La fel ca tine, am observat ca trebuie respectate anumite reguli pentru eficienta maxima - eu tin granulele sub limba cel putin un minut si evit menta cu 30 minute inainte si dupa. Pentru insomnie am incercat Coffea cruda si functioneaza surprinzator de bine in perioadele stresante. Crezi ca conteaza si ora la care iei remediile homeopatice?

Si eu am descoperit homeopatia acum cativa ani si pot confirma ca remediile homeopatice pentru imunitate au facut minuni pentru mine in sezonul rece! Am folosit Oscillococcinum preventiv si parca nici nu mai stiu ce inseamna raceala... Interesant ce spui despre Arnica, am folosit-o si eu dupa o entorsa si chiar a redus inflamatia vizibil. Cred ca secretul e sa gasesti remediul care rezonează cu organismul tau, nu toate functioneaza la fel pentru toata lumea. Tu ai incercat vreun remediu pentru alergii sezoniere?

Interesant ce spui despre homeopatie! Si eu folosesc remedii homeopatice pentru imunitate de vreo 2 ani si am observat o diferenta semnificativa in frecventa racelilor. La inceput am fost sceptica, recunosc, dar dupa ce am incercat Oscillococcinum preventiv in sezonul rece, am fost surprinsa de rezultate. Ce-i drept, la mine functioneaza mai bine remediile pentru probleme acute decat cele pentru afectiuni cronice. Ai incercat vreodata vreun complex homeopatic pentru imunitate? Sunt curioasa daca ai gasit ceva eficient pe termen lung...

Salut! Si eu folosesc homeopatia pentru imunitate de cativa ani si am rezultate bune, mai ales cu Oscillococcinum la primele semne de raceala. Interesant ce spui despre Arnica - am folosit-o si eu pentru o entorsa si intr-adevar a redus mult inflamatia. Cred ca secretul e sa gasesti remediul potrivit pentru constitutia ta, nu toate functioneaza la fel pentru toti. Tu ai incercat vreun remediu homeopatic pentru alergii sezoniere? Acolo inca nu am gasit ceva eficient...