Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo luna am inceput o cura serioasa de detoxifiere si chiar simt diferenta! Am combinat postul intermitent (16 ore fara mancare) cu ceai de COADA CALULUI in fiecare dimineata. Efectele au aparut dupa aproximativ 10 zile - mai multa energie, pielea mai clara si o senzatie generala de "usurare".

Ce m-a surprins cel mai mult e ca nu am simtit oboseala sau starile de iritabilitate despre care citisem. Cred ca secretul a fost introducerea treptata a postului si hidratarea constanta. Beau minim 2.5 litri de lichide zilnic, inclusiv infuzii de plante si apa cu lamaie.

Cineva a incercat combinatia asta cu coada calului si post intermitent pentru perioade mai lungi? As vrea sa continui inca 2 luni, dar nu stiu daca e recomandat... Mentionez ca nu inlocuiesc cu asta vizitele la medic, e doar ceva ce am observat ca functioneaza pentru mine.

Salut! Am incercat si eu detoxifierea naturala cu coada calului, dar nu am combinat-o cu postul intermitent. Ceaiul asta chiar face minuni pentru organism, mai ales daca il bei constant! In experienta mea, e ok sa continui si 2-3 luni, dar as recomanda sa faci pauze de 1-2 saptamani intre cure. Am observat ca organismul are nevoie sa "respire" putin intre perioadele intensive de detoxifiere. Poate incerci sa adaugi si spirulina in zilele cand nu postesti - face minuni in combinatie cu ceaiurile detoxifiante!

Salut! Si eu am incercat detoxifierea naturala cu plante si post intermitent, dar nu am folosit coada calului ci urzica. Efectele au fost similare cu ce descrii tu - mai multa energie si pielea mai clara. Din experienta mea, poti continua si 2 luni daca te simti bine, dar recomand sa faci pauze de 3-4 zile la fiecare luna. Important e sa asculti semnalele corpului tau... daca apare oboseala sau ameteala, mai rareste frecventa. Continua cu hidratarea, e cheia succesului!