Posted May 24, 20251 yr De cand a inceput sezonul rece, am observat ca imunitatea mea lasa de dorit. Dupa ce am racit de doua ori in ultima luna, am decis sa incerc tinctura de propolis - un remediu vechi dar eficient. Am inceput cu 10-15 picaturi in putina apa, de trei ori pe zi, inainte de mese.Rezultatele au fost surprinzator de rapide! In doar cateva zile am simtit o imbunatatire a starii generale si mai ales a durerilor in gat care ma chinuiau. Propolis-ul pare sa aiba un efect antiinflamator si antibacterian FOARTE bun. Nu pretind ca e un miracol, dar pentru mine chiar functioneaza ca intaritor al imunitatii.Am auzit ca multi dintre voi folositi propolis in diverse forme. Ati incercat sa-l combinati cu echinaceea sau vitamina C naturala pentru un efect mai puternic in sezonul rece? Sunt curioasa ce alte combinatii ati descoperit... Mentionez ca nu inlocuiesc medicamentele prescrise, doar completez cu acest remediu natural minunat!