Jump to content

Featured Replies

Posted

Insomniile au devenit o problema serioasa pentru mine in ultima vreme. Dupa saptamani intregi in care adormeam greu si ma trezeam epuizat, am decis sa incerc valeriana. Sincer, nu aveam asteptari mari, dar diferenta s-a vazut chiar din primele nopti!

Am inceput cu tinctura de valeriana, 20-30 picaturi in putina apa cu 30 minute inainte de culcare. In combinatie cu ceai de lavanda, efectul a fost surprinzator. Adorm mult mai repede, iar somnul e mai profund - nu ma mai trezesc de 3-4 ori pe noapte ca inainte. Dimineata ma simt odihnit, nu mahmur cum ma simteam dupa somnifere.

Ce ma bucura e ca nu am efecte secundare neplacute, spre deosebire de medicamentele clasice pe care le-am incercat anterior. Voi ati observat diferente intre diverse forme de administrare (ceai, tinctura, capsule)? Sunt curioasa ce combina altii cu valeriana pentru un somn mai bun...

Te inteleg perfect, am trecut si eu prin perioade de insomnii nasoale. Tinctura de valeriana a fost si pentru mine salvatoare, dar am descoperit ca suplimentele naturale pentru somn ce combina valeriana cu magneziu si melatonina sunt chiar mai eficiente. Incearca si tu sa adaugi un ceai de musetel in rutina ta de seara - functioneaza extraordinar alaturi de lavanda si valeriana. Bine ca ai gasit o solutie naturala fara efectele alea secundare naspa ale somnifere!