Posted April 8, 20251 yr Buna tuturor! La 78 de ani, parintii mei merita tot ce e mai bun pentru sanatatea lor. Am descoperit recent cateva remedii traditionale care chiar fac diferenta pentru energia zilnica.De cand am inceput sa prepar bunicilor mei ceai de obligeana (Acorus calamus) combinat cu miere raw, am observat ca au mai multa vitalitate. Tata se trezeste cu mai multa energie, iar mama rezista mai bine la treburile gospodaresti. Nici nu va imaginati ce bucurie e sa ii vezi cum prind viata! E important sa stiti ca obligeana ajuta la digestie, iar la varsta lor, asta conteaza enorm pentru energia de peste zi.Am adaugat si cate 10 picaturi de tinctura de rozmarin in ceaiul de dimineata - pare ca le stimuleaza circulatia si claritatea mintii. Stiu ca fiecare organism e diferit, dar pentru ai mei functioneaza minunat. Voi ce remedii folositi pentru bunicii sau parintii in varsta? As vrea sa incerc si altceva natural pentru ei...
April 8, 20251 yr Am folosit cu mama tinctura de ghimbir pentru circulatie si este o adevarata minune! E impresionant cat de bine functioneaza plantele medicinale antiinflamatoare pentru varstnici - ii ajuta si la durerile articulare, nu doar la energie. La fel ca tine, am observat o imbunatatire a vitalitatii, mama acum poate sa lucreze in gradina fara sa oboseasca asa repede. As recomanda si ceaiul de salvie pentru memorie, l-am introdus recent in rutina lor.