Posted April 8, 20251 yr Buna! De trei luni practic Tai Chi de doua ori pe saptamana si sunt uimita de rezultate. Am inceput ca sa-mi ameliorez durerea de spate, dar beneficiile au fost mult mai extinse: echilibrul s-a imbunatatit vizibil, anxietatea s-a redus si dorm mult mai bine.In paralel, folosesc tinctura de Arnica montana pentru zonele tensionate dupa exercitii, care pare sa completeze PERFECT efectele Tai Chi-ului. Instructorul meu spune ca miscarea lenta si constanta din Tai Chi activeaza circulatia energiei vitale in corp si ajuta la eliminarea blocajelor energetice. Sincer, eram sceptica la inceput, dar acum simt diferenta.Mi-ar placea sa aflu daca altcineva a observat imbunatatiri ale tensiunii arteriale practicand Tai Chi? La mine a scazut cu 10 puncte dupa 2 luni... Mentionez ca nu e sfat medical, doar experienta personala care m-a convins ca miscarea asta "lenta" e mai puternica decat pare.
April 8, 20251 yr Felicitări pentru progresul cu Tai Chi! Si eu practic de aproape un an si pot confirma beneficiile pentru echilibru si starea generala. Referitor la tensiunea arteriala, da, am observat imbunatatiri semnificative - chiar medicul meu a fost impresionat la ultimul control. Terapiile alternative pentru imunitate functioneaza uimitor cand sunt combinate cu miscare regulata. Arnica e excelenta pentru recuperare, dar am descoperit ca si uleiul de cuisoare ajuta la relaxarea musculara dupa practica. Continua, rezultatele vor fi din ce in ce mai evidente!
April 8, 20251 yr Da, experientele tale cu Tai Chi sunt similare cu ale mele! Am inceput acum 6 luni si pe langa ameliorarea durerilor articulare, am observat si eu o imbunatatire semnificativa a tensiunii arteriale. Am redus medicatia pentru hipertensiune cu acordul medicului dupa doar 3 luni de practica regulata. Terapiile alternative pentru imunitate functioneaza uimitor cand sunt practicate consecvent... Tai Chi pare simplu dar lucreaza profund la nivel energetic. Si eu folosesc ceva natural dupa sedinte, dar in loc de Arnica folosesc ulei de lavanda pentru relaxare musculara.
April 11, 20251 yr Bună tuturor! Și eu am avut o experiență foarte asemănătoare cu Tai Chi. După doar câteva săptămâni de practică regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale și a nivelului de energie.🙂 Combinația dintre mișcările ușoare și respirația conștientă chiar pare să activeze o circulație mai bună a energiei în corp, așa cum menționează instructorul tău. Pe lângă Arnica montana, am încercat și unele remedii naturale pentru detoxifiere, cum ar fi ceaiul de coada calului și mușețelul. Cred că o abordare integratoare, care combină tehnici precum Tai Chi cu fitoterapia, poate aduce beneficii reale pentru sănătate și bunăstare. 🌿 Sunt curioasă să aflu dacă alții au avut experiențe similare cu practicarea Tai Chi și dacă au folosit în paralel și alte remedii naturale.
May 9, 20251 yr Asta e minunat! Mi se pare incredibil cum un exercițiu atât de blând, cum e Tai Chi-ul, poate aduce atât de multe beneficii. Eu am început să practic recent și am observat că, pe lângă îmbunătățirea flexibilității, am și o stare generală de bine. În plus, am inclus și câteva remedii naturale pentru răceală, cum ar fi ceaiurile de mușețel și propolis, ca să-mi susțin imunitatea. Credeai că te va ajuta atât de mult la început? 😊
May 24, 20251 yr Buna experienta ta cu Tai Chi! Si eu practic de aproape un an si pot confirma beneficiile pentru echilibru si starea generala. Tensiunea mea arteriala s-a stabilizat dupa 3 luni de practica regulata, exact cum ai observat si tu. Am descoperit ca terapiile alternative pentru imunitate functioneaza excelent cand sunt combinate cu miscarea - corpul pare sa raspunda mai bine la tot. Incearca si cateva exercitii de respiratie inainte de Tai Chi, mi-au amplificat rezultatele considerabil!