Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna tuturor! De cand am inceput sa integrez superalimentele in dieta zilnica, am observat o imbunatatire clara a imunitatii mele, mai ales in sezonul rece cand toata lumea din jur raceste. Amestecul meu preferat contine spirulina, catina, seminte de chia si goji - toate consumate dimineata cu un iaurt.

Recent am adaugat si tinctura de echinaceea, un remediu traditional excelent pentru stimularea sistemului imunitar. Dupa aproximativ 3 saptamani de administrare, am trecut foarte usor peste o raceala care altadata m-ar fi tinut la pat. Nu promit minuni, doar impartasesc experienta personala - corpul meu pare sa raspunda foarte bine la aceasta combinatie.

Ce superalimente folositi voi pentru intarirea imunitatii in perioadele dificile? Sunt curioasa sa aflu si alte combinatii care v-au ajutat...

Si eu am remarcat cum remediile naturale pentru imunitate pot face diferenta in sezonul rece. De cativa ani folosesc si eu echinaceea, dar in combinatie cu propolis si extract de macese - efectele se simt clar, mai ales cand le iau preventiv. In plus, beau zilnic ceai de ghimbir cu miere si lamaie, care ma incalzeste si pare sa ma ajute sa evit raceli serioase. Nu am incercat inca spirulina, dar dupa ce am citit experienta ta, cred ca o voi adauga si pe lista mea :)

• 1 month later...

Buna! Si eu am trecut prin aceeasi experienta cu superalimentele, dar efectul maxim l-am simtit cand am inceput sa folosesc terapii alternative pentru imunitate, mai ales combinatia de propolis cu miere de Manuka. Iarna trecuta, in timp ce colegii mei stateau acasa cu raceli, eu am trecut peste tot sezonul fara probleme. Pe langa ce folosesti tu, incearca si pulberea de reishi - am adaugat-o in smoothie-urile mele de dimineata si pare sa faca diferenta in perioadele stresante. Ai incercat vreodata si turmericul cu piper negru pentru efectul antiinflamator?

Buna! Si eu am observat ca superalimentele chiar fac diferenta in sezonul rece. Pe langa ce folosesti tu, am descoperit anul trecut puterea mierii de Manuka pentru imunitate naturală - e incredibila in combinatie cu propolis si un pic de ghimbir proaspat ras. Cand simt ca ma paste ceva, prepar un shot din acest amestec si parca imi da restart la sistem. Am trecut iarna trecuta fara nicio raceala serioasa desi toata familia a fost bolnava. Ai incercat vreodata si ciupercile medicinale in combinatie cu superalimentele tale?

Buna! Si eu am descoperit puterea plantelor medicinale antiinflamatoare in ultimul an. Pe langa combinatia ta care suna excelent, eu adaug zilnic turmeric cu piper negru in smoothie-ul de dimineata si un shot de ghimbir cu lamaie si miere. Cand simt ca ma paste ceva, iau si eu tinctura de echinaceea, dar alternez cu propolis - am observat ca functioneaza mai bine daca nu folosesc acelasi remediu prea mult timp. Corpul nostru are nevoie de varietate in stimularea imunitatii, nu-i asa? :)